FrivilligBørs Odder

Mange aftaler på FrivilligBørs Odder 2017

Tirsdag d. 26. september blev den første FrivilligBørs i Odder afholdt. 32 foreninger, institutioner og virksomheder brugte et par timer på at netværke og udveksle ressourcer. I alt blev det til 44 konkrete aftaler, der nu skal føres ud i livet. 

Frivilligcenter Odder oplevede stor opbakning fra deltagerne til konceptet, så der er bestemt grund til at overveje at holde en ny FrivilligBørs i Odder i 2018, 

Om FrivilligBørs
En FrivilligBørs er en netværks- og ressourceudveksling begivenhed, hvor private virksomheder, offentlige institutioner og frivillige sociale foreninger netværker og udveksler ressourcer på tværs af sektorer med det formål at udvikle og styrke det aktive medborgerskab og lokalområdet i fællesskab og til gensidig glæde og gavn.

Hvis du gerne vil se eksempler på hvilke udvekslinger, der kan finde sted på FrivilligBørsen, kan du se aftalekataloget fra FrivilligBørs Aarhus 2016.

Historien bag FrivilligBørs-konceptet
FrivilligBørs-konceptet er udviklet i Holland og blev bragt til Danmark af Center for Frivilligt Socialt Arbejde i 2013. Samme år blev den første FrivilligBørs i Danmark afholdt af FrivilligCenter Ikast-Brande, og frivilligbørsen var en stor succes. Siden er konceptet blevet udbredt til hele Danmark. 

frivilligcenter aarhus frivilligbors3

Find forening

find forening

Frivilligjob

find frivilligjob

Selvhjælp

selvhjelp

Kalender

kalender

Facebook

facebook

Frivilligcenter Odder // Pakhuset, Banegårdsgade 5, 8300 Odder // Telefon: 30 84 34 80 // E-Mail
Åbningstider: Mandag 9-15 // Tirsdag 9-14 // Torsdag 9-14

Forfra Webdesign
En del af Moesborg NET-UP